Ademcirkel

De ademcirkel is bedoeld om iedereen verbonden te laten ademen. Het geeft niet of je al vaker geademd hebt of dat je deze groep gebruikt als kennismaking. Iedereen is welkom. De ademcirkel is elke laatste woensdagavond van de maand. Er is plaats voor maximaal 7 deelnemers en er zijn dan 2 coaches aanwezig om de groep te begeleiden.

 

 

Actuele data 2017:

Elke laatste woensdagavond van de maand

20.00 - 22.00 uur

Inloop vanaf 19.45 uur

  • Woensdag 25 oktober
  • Woensdag 29 november
  • Woensdag 31 januari

De kosten voor een avond zijn €20. Deze kun je ter plaatse betalen.

 

 

 

Je kunt je vooraf opgeven via present@live.be of via het contactformulier

 

 

Coaches:

Tamara van der Sanden; Present

Brigitte Roosenburg; Belle Âme

 

Locatie:

Burgemeester Prinsensingel 61

4701 HK Roosendaal

 

“Relax, ontspan, maak je niet zo druk!”

 

Dit is een veel gegeven advies. Maar is het zo eenvoudig? We hebben tegenwoordig zoveel prikkels te verwerken en we hebben vaak een druk leven. Er wordt veel van ons gevraagd en we vragen veel van onszelf. Daarbij leven we in een rationele wereld, waardoor het moeilijk wordt goed te voelen wanneer ontspannen echt nodig is.

 

Graag nemen wij je 6 dinsdagochtenden mee om kennis te maken met een aantal manieren om te ontspannen en te ervaren wat bij jou past. Ervaren hoe je een betere balans kunt creëren tussen spanning en ontspanning, Luisteren naar je gevoel. Je stressbestendigheid vergroten en leren ontspannen in het dagelijkse leven. Meer rust in je hoofd door te leren met je gedachten om te gaan.

 

Dit doen we in een gesloten groep.

Door de rustige opbouw waarin we elkaar leren kennen, aanvoelen en elkaar gaan begrijpen, zal de samenhorigheid en veiligheid binnen de groep groeien en verdiepen om samen de verschillende weken te mogen doorlopen. Het werken in groepsverband is aan de ene kant misschien spannend maar biedt aan de andere kant een enorme groeikans omdat de groepsenergie enorm versterkend werkt.

 

Thema's:

Bijeenkomst 1 – Train your brain

Bijeenkomst 2 – Live the moment

Bijeenkomst 3 – Move to relax

Bijeenkomst 4 – Imagine, Believe & Achieve

Bijeenkomst 5 – Touch has a memory

Bijeenkomst 6 – Inhale positive exhale negative

 

Inloop met thee vanaf 9.45 uur

Start 10.00 uur, afronding 12.00 uur.

 

Jouw investering is € 150,00

(neem contact met ons op als betaling in één keer een probleem geeft)

 

De cursus kan starten bij een minimale aanmelding van 6 personen. Ben je geïnteresseerd in deze cursus, stuur dan een bericht via het contact of mail naar present@live.be

 

Kom jij ook in een sfeervolle setting ervaren wat het beste bij jou past? Kom voor meer energie, voor oefeningen in ontspannen, voor zelfontwikkeling, voor bewustwording, voor het kunnen voelen en verwerken van emoties en het loslaten van spanningen. Je bent welkom om te ervaren dat ontspanning je echt in je balans kan helpen!

 

Wij zien je graag!

 

Tamara van der Sanden, Present

Brigitte Roosenburg, Belle Âme