Douchefilter

We vergeten hoeveel water we tijdens het douchen op ons lichaam krijgen. Door het warme water gaan de poriën open en komt vervuiling gemakkelijk in ons lichaam binnen.Tijdens het douchen verdampen afvalstoffen die in het kraanwater zitten. Deze stoffen komen weer via de luchtwegen binnen. Mensen met luchtwegproblemen zijn ook zeker gebaat bij dit douchefilter.

 

Beleef douchen vanaf nu als een nieuwe sensatie. Het water voelt prettiger aan op de huid en ruikt verfrissend. Dit douchefilter is gemaakt van verchroomd ABS en heeft een mooie uitstraling. Installeren en het wisselen van het filter is kinderlijk eenvoudig.

 

Het standaard filter bevat koolstof granules en verwijdert chloor, nare geurtjes en een deel van de kalk gedurende ca. 6 maanden.

 

Als vervangingsfilters zijn verkrijgbaar:

 

FC-88 AquaKalko onthardingsgranules koolstof granules en EM keramiek

Met dit filter haalt u alle kalk uit het water, worden chloor en nare geurtjes, zware metalen, pesticiden, organische verontreiniging, chemicaliën en bezinksel uit het water gefilterd. 

 

FC-99 met koolstof 

Met dit filter haalt u een deel van de kalk uit het water en worden chloor en nare geurtjes verwijderd.

 

Aansluitkoppelingen

Doucheaansluitingen zijn vaak dicht op de wand gemonteerd. Om het douchefilter gemakkelijker aan te sluiten, zijn er bochtkoppelingen verkrijgbaar in de bouwmarkt. Materiaal: messing, verchroomd: 1/2” bndr. X 1/2” btdr.

 

Technische gegevens:

  • Gewicht 285 gram
  • Hoogte 125 mm (incl. schroefdraad)
  • Diameter max. 70mm
  • Aansluiting doucheslang en douchekop 1/2" bndr. x 1/2" btdr.

De nettoprijs van de douchefilter is €39,90.