Commentaren: 5
 • #5

  praktijkpresent (maandag, 27 januari 2014 23:03)

  Hallo Tamara, ik wil je nog bedanken voor de bijzondere 'ontspanning'. Bijzonde dat je in zo` n korte tijd zo diep bij jezelf komt. Ik vond dat je het prettig en met rust overbracht. Succes en tot een volgende keer!

 • #4

  praktijkpresent (maandag, 27 januari 2014 23:01)

  Hey Tamara,
  Het heeft wel even tijd nodig gehad om alles te laten bezinken. Ik ben door een groot trauma heengegaan en daar ben ik erg dankbaar voor. Vooral ook hoe jij het begeleidde heb ik als heel erg fijn ervaren. Het heeft veel in gang gezet.
  Dank je wel!

 • #3

  praktijkpresent (maandag, 27 januari 2014 22:58)

  wauw ik ben nog steeds onder de indruk wat t ademen met me gedaan heeft...super mooi intens en bevrijdend. Al verschillende therapieën ervaren maar nooit heeft iets zó diep geraakt...voel me 'gedragen' in t proces.

 • #2

  praktijkpresent (maandag, 27 januari 2014 22:54)

  Ademsessie 2: "een kadootje aan mezelf". Kop op, doorgaan, tranen voelen maar toch ook weer inslikken... Wat was het heerlijk om me onder de lieflijke begeleiding van Tamara en Sven open te stellen voor een stukje van mezelf dat ik soms heel functioneel "even parkeer"...het oh zo mooie maar ook kwetsbare stukje... De woorden en zachte aanrakingen van deze twee prachtige mensen helpen me vol vertrouwen naar de kern te gaan. Alles in me stroomt weer...heerlijk!

 • #1

  praktijkpresent (maandag, 27 januari 2014 22:49)

  Al zolang als ik me kan herinneren, heb ik periodes dat ik slecht "bij mijn gevoel kan". Ooit heel functioneel dat ik dit kon afsluiten, maar inmiddels helemaal niet meer nodig en toch blijft het geblokkeerd. Van wat ik las op de site over de ademsessies leek me dit een middel dat me hierbij kon helpen. De eerste sessie vond ik best spannend; niet goed wetende wat me te wachten stond, de controle los moeten laten en iemand dichtbij laten komen. Ik vond het een erg bijzondere ervaring, net als de sessies die ik er na heb gehad. Tijdens een sessie heb ik zowel emotionele als fysieke reacties. Meestal raken mijn ledematen verkrampt en ervaar ik verdriet. Vooral geeft het ademen me inzicht en zet het zowel fysiek, emotioneel als psychisch veel in beweging. De gesprekken voor en na het ademen versterken dit bewustwordingsproces en de inzichten, en helpen me er ook na de ademsessie mee verder te gaan. De dagen na een ademsessie heb ik veel meer energie, kan ik helderder denken en voelen. Het ademen helpt me om dichterbij mezelf te komen en te blijven, en ik voel weer. Dat voelt als een groot cadeau.